Jolly 2021 Hedefleri İçin Yol Haritası Hazırlıyor

ATF’den Acente İletişim Aplikasyonu ve 360 Derece Fuarı Konsepti

GM Dergi 15.09.2020 15:40 15.09.2020 15:40

Jolly 2021 Hedefleri İçin Yol Haritası Hazırlıyor

Türk seyahat severlerin tüm seyahat arayışlarına yönelik ürünleri yle 34 yıldır önemli bir marka olan Jolly, dün ( 14 Eylül ) Fairmont Quasar İstanbul’da tüm yöneticileri ile bir toplantı gerçekleştirdi.

Toplantı ,Jolly Tur Yönetim Kurulu Başkanı Mete Vardar ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mert Vardar’ın katılımıyla yapıldı. Jolly Ailesi olarak toplantıda, 2020 yılı durum değerlendirmesi yapıldı. Ve Jolly’nin 2021 hedefleri ve gelecek planlamaları detaylarıyla ele alındı.

Aynı Heyecan ve Azimle

Mete Vardar; Toplantı hakkında sosyal Medya hesabından fotoğrafının altına “34 Yıldır Jolly Ailesi olarak üretmeye devam ediyoruz aynı azim ve heyecan ile” ifadelerini kulandı.

Gm Turizm ve Yönetim Dergisi’nin Diğer Haberlerine Ulaşmak İçin Tıklayın!

ATF’den Fark Yaratacak Teknoloji

ATF’den Acente İletişim Aplikasyonu ve 360 Derece Fuarı Konsepti

Bu yıl ikincisi düzenlenecek olan Antalya Turizm Fuarı, 26-27 Ekim 2020 tarihinde en önemli kaynak pazarların paydaşları ile turizm endüstrisini bir araya getirmek üzere çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. ATF, Antalya Turizm Fuarı, iletişim teknolojisini geliştirmeye devam ediyor. ATF, Türkiye’de ilk ve tek olacak 360 derece turizm fuar konseptiyle fuarcılık alanındaki iddiasını ortaya koyacak.

Orijinal Haber

Login and/or register to view page statistics