Alltours, Mayorka´daki allsun otellerini yakında açacak

Mayorka´daki allsun otellerini 17 Mart tarihinde açacağını bildiren Alman tur operatörü şirketi alltours Flugreisen GmbH, Almanların Paskalya tatillerini Mayorka Adası´nda geçirebileceklerinden emin.

Tourexpi 08.03.2021 00:00 08.03.2021 00:00

“Mayorka´ya yönelik seyahat uyarısının önümüzdeki günlerde kaldırılacağını bekliyoruz” diyen alltours sahibi Willi Verhuven bir haftadan beri iyi bir seyir gösteren rakamlardan ve özellikle 100 bin kişi başına sadece 25 vakanın gelmesinden dolayı ümitli olduğunu ifade etti.

Geçen yaz getirdikleri ve etkili olduğundan emin oldukları güvenlik ve hijyen konseptlerini bu yıl da uygulayacağını belirten alltours, otele giriş yapan tüm misafirlerin negatif PCR test sonucu göstermelerini istiyor.

Misafirler ile temasta bulunan tüm otel personelini hergün test ettiren allsun otelleri misafirlerin de güvenlik önlemlerine uymalarına da dikkat ediyor.

Şu anda havanın 20 derece sıcak olduğu Mayorka´da restoranların dış bölümleri yeniden misafir kabul etmeye başladı. Meyhaneler de akşam saat beşe kadar açık ve dükkanlar kısıtlı müşteri şartı ile açık tutulmaktadır. (Tourexpi)

Resim: © alltours flugreisen gmbh

Orijinal Haber

Login and/or register to view page statistics